9 Jan 2015

Rancangan Pelajaran Tahunan Pendidikan Islam 2015

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

Sesi persekolahan tahun 2015 bakal menjelma. Saya ingin mengucapkan selamat menyebarkan ilmu buat semua rakan guru yang dikasihi Allah SWT sekalian. 

Tekadkan azam untuk terus mendidik ummah kerana Allah Ta'ala. Teruskan semua amalan yang baik, perbaiki semua kelemahan yang lalu dan teruskan usaha murni kita dalam membina modal insan yang berguna di dunia dan akhirat. Mudah-mudahan setiap usaha kita diterima Allah sebagai amalan yang memberatkan timbangan Al-Mizan di akhirat kelak.

Buat rakan guru yang menghadapi ujian dan musibah banjir, saya doakan semoga tabah dan kuat hati untuk meneruskan kehidupan di dunia ini.

Semuanya telah berlaku dengan kuasa dan izin Allah jua. Sebagai hamba-Nya yang lemah, sama-samalah kita bermohon supaya Allah melebarkan kasih sayang-Nya , agar kita semua diberkati dan mendapat rahmat-Nya.

Kepada rakan-rakan guru Pendidikan Islam sekolah menengah yang masih belum memiliki Rancangan Pelajaran Tahunan 2015, bagi Tingkatan 1, Tingkatan 2, Tingkatan 4 dan Tingkatan 5, bolehlah meletakkan emel anda ruangan komentar di bawah. 

Insya-Allah saya akan emelkan malam ini sebelum jam 12 malam bi iznillah Ta'ala.

Sekalung penghargaan buat Ustazah Nurul Liyana dari SMK La Salle Sentul , Kuala Lumpur kerana sudi berkongsi RPT T1 dan RPT T2 buat kita semua. 

Juga sekalung penghargaan jua buat rakan guru  dan GC Pendidikan Islam Negeri Selangor kerana telah bertungkus-lumus menyiapkan RPT tingkatan 4 dan Tingkatan 5 bagi tahun 2015.

Semoga usaha kalian mendapat pahala di sisi Allah Rabbul Izzati.

Jazakumullah khairan jaza'

~ Robbi yassir wa la tu'assir ~



262 ulasan:

  1. najwamohdnor@rocketmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalam...tlg mel ke saya rpt pai ting 1-3 ke sekutt79@yahoo.com

      Padam
    2. assalammualaikum... Puan Maryati, boleh emailkan pada saya faz_me87@yahoo.com..
      terima kasih

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    4. assalamualaikum..puan maryati, blh emailkan pada saya rpt pai 1-5 munyratul@gmail.com syukran jazilan yer..

      Padam
    5. assalamualaikum...puan tolong emel rpt ting 1 dan 2 rusli_hmd@yahoo.com




      Padam
  2. Ibusyahmi75@gmail.com

    BalasPadam
  3. syukran .sy nak..
    shamsul_islamic88@yahoo.com

    BalasPadam
  4. Cenderawasih44@yahoo.com

    BalasPadam
  5. syukran.. ifwatimtiazz@yahoo.com.my

    BalasPadam
  6. Assalam..mohon emel rpt smua ting..terima kasih.. ad_sagitts@hotmail.com

    BalasPadam
  7. ummi_walad@yahoo.com
    Syukran ustzh marya

    BalasPadam
    Balasan
    1. assalamualaikum....Mohon emailkan pada saya RPT PAI 1-3 2015 kalau dh dapat. Terima Kasih.

      Padam
    2. assalamualaikum....Mohon emailkan pada saya RPT PAI 1-3 2015 kalau dh dapat. Terima Kasih.
      email saya : annuurzan@gmail.com


      Padam
    3. Nurulazri (Arau Perlis)11 Jan 2015, 12:22:00 PTG

      Assalam....., mohon emailkan RPT pen.Islam kalau dah dapat... syukran ustazah
      email: nurulazri73@yahoo.com

      Padam
  8. saeidahaznir@gmail.com
    Syukran

    BalasPadam
  9. ahmadhusaini75@gmail.com

    BalasPadam
  10. Za.naei@yahoo.com.my

    Syukran Mar....

    BalasPadam
  11. aidanujbahmustapha@yahoo.com.my
    syukran cik ma

    BalasPadam
  12. Salam..
    Tolong emel kat saya ye:-

    hababe_nmn81@yahoo.com

    tq

    BalasPadam
  13. Zawilfaizahpaidi@gmail.com. syukran

    BalasPadam
  14. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  15. Mohon mendapatkan hasil kerja penuh dedikasi milik puan....moga puan diberkati....

    BalasPadam
  16. email saya...irnispijpns@gmail.com...

    BalasPadam
  17. ismajannah@gmail.com.. moga Allah m'berkati usaha baik pn ini..

    BalasPadam
  18. Email saya :

    asatizah.bantura@gmail.com

    Terima kasih....

    BalasPadam
  19. Email saya nmahadan@yahoo.com

    BalasPadam
  20. Email saya nmahadan@yahoo.com

    BalasPadam
  21. Saya nak..hasnawiyah.saad@yahoo.com
    Jazakillahu khairan kathira

    BalasPadam
  22. assalamualaikum
    email sy:
    suriahmad89@yahoo.com
    syukran jazilan :-)

    BalasPadam
  23. abuaqyla@yahoo.com

    BalasPadam
  24. jumang09@gmail.com. .syukran usth

    BalasPadam
  25. email saya hilal_lbg@yahoo.com.my. syukran semoga dimurahkan rezeki

    BalasPadam
  26. Mohin emelkan rpt tingktn 2
    Email sy..aisyahramlee71183@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. mohon email kan pada saya jika dah dpt..nhbnodzari@gmail.com

      Padam
  27. wruhazlan76@yahoo.com.my

    BalasPadam
  28. Mohon emailkan rpt semua ting..tq k.mar atas perkongsian...

    BalasPadam
  29. Tejakurnia79@yahoo.com

    BalasPadam
  30. Mohon email ting 1 hingga 5
    Tq pada email dibawah
    lah5132@gmail.com

    BalasPadam
  31. pendislamt3@gmail.com
    mohon TING 1 Dan 3
    juga masa baik diberkati Allah

    BalasPadam
  32. saya nak hawariah93@gmail.com

    BalasPadam
  33. Saya nak hawariah93@gmail.com

    BalasPadam
  34. nuril1083@gmail.com

    BalasPadam
  35. Assalam..mohon emel rpt semua ting..terima kasih..
    syida_comei@yahoo.com

    BalasPadam
  36. mohon emel jugak utk saya ye... semoga mendapat rahmat allah

    halizsham@gmail.com

    BalasPadam
  37. basimahabdmajid@yahoo.com.my

    BalasPadam
  38. Mohon emelkan ya.. Syukran

    haizatofficial@gmail.com

    BalasPadam
  39. email saya..abidah1068@gmail.com
    terima kasih banyk2

    BalasPadam
  40. Mohon emel kpd Kak juga ya. Terima kasih
    ummu_fadwah@yahoo.com

    BalasPadam
  41. alfauz99@gmail.com

    BalasPadam
  42. Mohon email juga ya.saya bdk baru nk ngajar t1 dan 2 semula.terimakasih..
    faridahsiam@yahoo.com

    BalasPadam
  43. zamoriz@yahoo.com. Syukran

    BalasPadam
  44. rafidah_harun@yahoo.com
    rafidahfiddin@gmail.com

    syukran jazilan cikma

    BalasPadam
  45. chekchik@yahoo.com

    BalasPadam
  46. Za.nawi@yahoo.com.my
    syukron ma...yg sblm ni silap ...typp.

    BalasPadam
  47. Assalamualaikum. Mohon email RPT Pendidikan Islam Tingkatan 2 2015. Terima Kasih. Emel saya: noorizzatimz@yahoo.com.

    BalasPadam
  48. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  49. Assalamualaikum. Mohon ting 1-5
    zul2346@gmail.com
    terima kasih

    BalasPadam
  50. hism_big@yahoo.com..rpt tingkatan 1 & 2 ya.syukran

    BalasPadam
  51. Mohon e mail RPT untuk semua tingkatan . Jutaan terima kasih

    shukritoalang@yahoo.com

    BalasPadam
  52. alhamdulillah..mohon dikongsi juga
    sarifahry@yes.my

    BalasPadam
  53. Mohon email rpt th 1 & 2.syukran
    amalina.amr29@yahoo.com

    BalasPadam
  54. Mohon dikongsi rpt tg 1 & 2
    amalina.mr29@yahoo.com

    BalasPadam
  55. syukran krn berkongsi
    ina.smkl@gmail.com

    BalasPadam
  56. email kat sini : ikhlaszon@gmail.com

    BalasPadam
  57. Syukran jazilan
    anginbadai@gmail.com

    BalasPadam
  58. dual_time1807@yahoo.com.my

    Syukran

    BalasPadam
  59. siti_azila@yahoo.com.my
    syukran jazilan atas perkongsian

    BalasPadam
  60. firdausha86@gmail.com
    Syukran

    BalasPadam
  61. afidah313@gmail.com

    Terima kasih atas perkongsian

    BalasPadam
  62. Jazakillahukhaira...adinsah71@gmail.com

    BalasPadam
  63. Mohon email juga pada ambe
    abumuhammad2013@gmail.com
    Moga dirahmati Allah swt
    Terima kasih atas perkongsian

    BalasPadam
  64. Mohon emelkan shuherda@yahoo.com.com RPT t1&2
    Syukran jazilan ustazah

    BalasPadam
  65. Alhamdulillah, saya sudah hantar bahan kepada semua alamat e-mel di atas.
    Terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya ini, dan terima kasih atas doa kalian. Allahumma ameen.

    Terima kasih kerana menulis alamat e-mel dengan jelas. Ini memudahkan kerja saya. Namun terdapat beberapa orang yang gagal menerima kerana alamat yang diberikan adalah salah.

    Selepas komentar saya ini, jika ada permintaan bolehlah terus minta daripada mana-mana e-mel di atas (saya minta tolong ya jika tak berat) kerana saya mahu meneruskan projek yang lain pula bi iznillah.

    Ampun maaf andai ada kekurangan.

    Semoga amalan berkongsi ilmu dan maklumat ini dapat memudahkan rakan seperjuangan terutama bagi rakan guru yang dilanda musibah banjir.

    Sekian, terima kasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tlg htr rpt pi t2 2015 ke : mhlta01@gmail.com

      Padam
  66. Salam alaik.. mohon emailkan kepada saya juga.. syukran... aminuzip@gmail.com

    BalasPadam
  67. salam ..mohon emailkan kpd saya juga..syukran
    rohani5476@gmail.com

    BalasPadam
  68. rohani5476@gmail.com
    terima kasih atas perkongsian

    BalasPadam
  69. Salam ustzah..ustaz yang dh dpt rpt
    Jika tidak kberatan ..mohon ustzah/ usaz send rpt pai ting 1dan 2
    Jutawan.ilmu@yahoo.com

    BalasPadam
  70. Slm...ustaz Ustazh sklian...mohon share RPT t1 & 2 dgn sy...utk Istri sy... iqbal.190482@gmail.com...syukran

    BalasPadam
  71. Salam ustzh...mohon share semua tingkatan RPT pendidikan islam.
    noorshaheedaabrazak@gmail.com
    Syukran.

    BalasPadam
    Balasan
    1. emailkan juga kepada saya RPT P.Islam form 2..mhdmasseri@yahoo.com..t,kasih

      Padam
  72. Sala. Sy pon nak. nashal0707@yahoo.com. syukran

    BalasPadam
  73. zaleha7620@yahoo.com
    Mohon share RPT tingkatan 1

    BalasPadam
  74. Assalamualaikumm.nak rpt ting 1-5..jazakillah...mustaghfirah@yahoo.com

    BalasPadam
  75. nakjuga.........umat66@gmail.com

    BalasPadam
  76. Assalamualaikum....mff terlambat.mohon sahabat sahabat yang dah dapat rpt ting 1-5 share pada saya...
    nazru_09@yahoo.com
    Semoga jasa baik sahabat sahabat diberkati dan diredhai Allah

    BalasPadam
  77. Assalamaualaikum...maaf juga krn lewat...mohon juga sahabat2 yg dah dapat rpt ting 1-5 share pd saye...sebagai k.panitia saya perlu memilikinya utk rujukn semua ahli
    Emel....zainunbtibrahim@yahoo.com
    Semoga jasa baik diberkati d dibalas o Allah...

    BalasPadam
  78. salam mohon jasa baik share rpt kpd saya aunizay@yahoo.com

    BalasPadam
  79. blalang_creek@yahoo.com.my

    BalasPadam
  80. niedaalani@gmail.com
    syukran jazilan sudi berkongsi...

    BalasPadam
  81. salam...mohon di share rpt tingkatan 2
    iffahiman_87@yahoo.com.my

    BalasPadam
  82. Salam..mohon emel rpt semua ting ke nmsupian@gmail.com...terima kasih.

    BalasPadam
  83. assalam..nak minta tolong emailkan ke ajk_higirlasrar87@yahoo.com ting 1,2,3..jazakillah

    BalasPadam
  84. Salam..mohon emel rpt semua ting ke ustazahnaj@gmail.com..jazakillahukhairan...

    BalasPadam
  85. Salam..mohon emel rpt semua ting ke nhayatialwi@gmail.com

    BalasPadam
  86. Salam mohon ust ustazah yang dh dpt rpt pai tingkatan 2
    Jika tidak kberatan mohon send pada iffahiman_87@yahoo.com.my

    BalasPadam
  87. Assalamualaikum Ustazah..minta RPT untuk semua tingkatan..Jazakumullahukhaira... akramin_80@yahoo.com

    BalasPadam
  88. assalam..nak minta tolong emailkan ke fatamorgana_04@yahoo.com ting 1,2,3..jazakillah

    BalasPadam
  89. Assalamualaikum...mohon share rpt tingkatan 3 yang terkini mengikut band...syukran
    oneza08@yahoo.com

    BalasPadam
  90. kak_mar69@yahoo.com

    BalasPadam
  91. Askm...mohon share RPT semua tingkatan ke alamat email. cheismailchewel887@gmail.com...syukran ustazah....

    BalasPadam
  92. ASSALAM. MOHON RPT SEMUA TINGKATAN. ALAMAT EMEL : mariyani_73@yahoo.com

    BalasPadam
  93. ASSALAM. MOHON RPT SEMUA TINGKATAN. ALAMAT EMEL : wafwy@yahoo.com
    syukran

    BalasPadam
  94. Salam..mohon share rpt semua tingkatan.
    abumunzir89@gmail.com
    Terima kasih.

    BalasPadam
  95. Assalamu'alaikum, mohon kongsi rpt PI semua tingkatan..
    Emel: mohdafiq416@gmail.com
    Jazakallah khoir..

    BalasPadam
  96. sala,..mohon kongsi rpt PI semua tingkatan
    email : alnaszr88@gmail.com

    BalasPadam
  97. salam alaik..sy pn nk. harap sgt2 dpt emailkn..

    tajin_85raniey@yahoo.com

    BalasPadam
  98. Semoga dirahmati Allah...
    manafdd6@gmail.com

    BalasPadam
  99. assalam mohon konsi rpt semua tingkatan 1-5
    syauqimustaqim@yahoo.com

    syukran ustazah

    BalasPadam
  100. shobiahsaad@ymail.com

    BalasPadam
  101. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  102. Assalamualaikum, mohon RPT semua tingkatan 1-5 ..email : marianasra65@gmail.com

    BalasPadam
  103. assalamualaikum...mohon rpt semua tingkatan...nurul_rina84@yahoo.com

    BalasPadam
  104. Salam..mohon rpt semua tingkatan..syukran..
    Jhv7776@yahoo.com.my

    BalasPadam
  105. Alhamdulillah, saya sudah hantar bahan kepada semua alamat e-mel di atas.
    Terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya ini, dan terima kasih atas doa kalian. Allahumma ameen.

    Terima kasih kerana menulis alamat e-mel dengan jelas. Ini memudahkan kerja saya. Namun terdapat beberapa orang yang gagal menerima kerana alamat yang diberikan adalah salah.

    Selepas komentar saya ini, jika ada permintaan bolehlah terus minta daripada mana-mana e-mel di atas (saya minta tolong ya jika tak berat) kerana saya mahu meneruskan projek yang lain pula bi iznillah.

    Ampun maaf andai ada kekurangan.

    Semoga amalan berkongsi ilmu dan maklumat ini dapat memudahkan rakan seperjuangan terutama bagi rakan guru yang dilanda musibah banjir.

    Sekian, terima kasih.

    BalasPadam
  106. EMAIL SAYA fm8330@gmail.com
    mohon perkongsian rpt pendidikan islam 2015.

    BalasPadam
  107. Mohon perkongsian rpt... dari sabah mohdburhanuddin2013@yahoo.com

    BalasPadam
  108. assalamualaikum..mohon rpt pendidikan islam..alfaizal_pc@yahoo.com
    syukran...

    BalasPadam
  109. Assalamualaikum..mohon perkongsian RPT PAI ting.1 & 2 tahun 2015.. Trima kasih
    email saya ;
    docmaye_dosso@yahoo.com.my

    BalasPadam
  110. salam..mohon perkongsian rpt jgk..nurin808@yahoo.com,tq

    BalasPadam
  111. Assalamualaikum..mohon perkongsian RPT PAI ting.1 & 2 tahun 2015.. Trima kasih
    email saya ;
    myfirdaussy@gmail.com

    BalasPadam
  112. salam..mohon perkongsian rpt pen.islam ting.1
    teaniefatienie@gmail.com
    syukran ustazah =)

    BalasPadam
  113. EMAIL annuurzan@gmail.com
    mohon perkongsian rpt pendidikan islam 1-3 2015.
    syukran ustazah.

    BalasPadam
  114. salam, mohon perkongsian rpt pen.Islam tingkatan 1 dan tingkatan 2... syukran ustazah
    email: omaspipaq@yahoo.com.my

    BalasPadam
  115. Nurulazri (SMK Arau Perlis)11 Jan 2015, 12:14:00 PTG

    Assalam....., mohon perkongsian RPT pen.Islam tingkatan 1 hingga 5... syukran ustazah
    email: nusaybahnurulazri@gmail.com

    BalasPadam
  116. assalam ustazah...,mohon perkongsian rpt pend.islam ting 1 dan 2..syukran
    email:faiey_76@yahoo.com

    BalasPadam
  117. assalam ustazah,mohon perkongsian rpt ting 1 dan 2...maaf terlewat
    email:faiey_76@yahoo.com

    BalasPadam
  118. assalamualaikum, baru bukak komputer...bole tak email dgn saya rpt pai tingkatan 1 dan tingkatan 2..
    email saya : ummiba@gmail.com

    BalasPadam
  119. assalam ustazah...,mohon perkongsian rpt pend.islam... email yg sebelum ni saya tersalah..

    ni email yg betul :

    gpisetiu@gmail.com

    harap mane2 ustaz @ ustazah yg dah dapat rpt dari ustazah maryati... boleh sama2 membantu emailkan..

    syukran

    BalasPadam
  120. nurin808@yahoo.com

    BalasPadam
  121. tlg email untuk saya sekali.. terima kasih.. mastechjitra@yahoo.com

    BalasPadam
  122. salam..mohon emailkan kepada saya juga: mushi792006@gmail.com. shukran.. rpt PI form 1 n 2

    BalasPadam
  123. nurhazirah28071990@yahoo.com

    BalasPadam
  124. Assalamualaikum

    bazli5095@gmail.com

    BalasPadam
  125. assalamualaikum

    pohon emel rpt p.islam 1-5 2015 ke emel solah2makkiah@yahoo.com syukran

    BalasPadam
  126. Mohon jg kpd sy

    auni8179@yahoo.com

    BalasPadam
  127. mohon juga pada saya
    mawaddah_warahmah@yahoo.com
    syukran..

    BalasPadam
  128. smunirah84@gmail.com

    syukran semoga Allah memberkatimu

    BalasPadam
  129. Assalamualaikum..mohon hantar rpt f1_f5
    sempoi0421@yahoo.co.uk

    BalasPadam
  130. sizuka8716@yahoo.com.my

    BalasPadam
  131. mahtabulbahri@gmail.com

    please share utk saya jugak ye...terima kasih

    BalasPadam
  132. salam..minta tolong share

    hasbi2212@yahoo.com

    terima kasih..

    BalasPadam
  133. Salam...mohon emailkan ke kin11914@yahoo.com
    terima kasih

    BalasPadam
  134. SALAM USTAZAH,,MOHON EMAILKAN PADA SAYA JUGAK.yhatiku@yahoo.com
    t.kasih banyak2.

    BalasPadam
  135. Assalam ustzah , mohon emailkan rpt tingktn 1-5 ke email sy juga : 5rulsmash@gmail.com
    syukran =)

    BalasPadam
  136. jazakallah khairan kathiraan.... mohon emailkan rpt tingktn 1-5 ke email sy juga: ammu4562@gmail.com

    BalasPadam
  137. assalam mohon emailkan rpt ting 1 - 5 nie email saya soufeiibrahim@yahoo.com syukran atas segalanya

    BalasPadam
  138. assalamualaikum wtb...mohon ustazah email semua rpt tg 1-5 ....narikaomar@gmail.com....Jazakumullah khairan jaza

    BalasPadam
  139. salam...saya juga mohon share dari rakan2 yg telah menerima email dari tuan tanah kepada saya. saya mohon sharekan dengan saya rpt pi ting 1 dan ting 4. syukran atas jasa baik anda.. putubuluh@gmail.com

    BalasPadam
  140. assalamualaikum. mohon kawan-kawan share semua rpt ke email roziana424@yahoo.com terima kasih kawan-kawan.

    BalasPadam
  141. Assalamualaikum.mohon ustazah email rpt tg 1 - 5...affafsaid@gmail.com.syukran jazilan...Jazakumullah khairan kathira

    BalasPadam
  142. assalamualaikum...tolong email rpt pend. islam ting 2 ke email.....diana_ccob@yahoo.com. tqvm...

    BalasPadam
  143. Assalamu'alaikum warahmatullah ustazah. nak minta ustazah tolong emailkan pada saya rpt pend. Islam tingkatan 1,2,3,4 dan 5 ye. alamat email : aishah.nordin88@gmail.com. JAZAKILLAHU KHAIRAN

    BalasPadam
  144. Saya nak mintak tolong sgt2 dgn ustz supaya emailkan RPT PAI pada saya. Hari ni baru ada masa menjenguk mencari RPT selepas sibuk dgn musibah banjir.Jazakumullahukhairan kathira..email saya : hasniza1976@gmail.com

    BalasPadam
  145. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  146. Assalamualaikum..ustazah nak minta tolong ustazah emailkan RPT 1-3..najdatunnisa_naa@yahoo.com
    syukran jazilan..jazakillah khairan kathira

    BalasPadam
  147. assalamualaikum....sy macam da terlewat da ni ..:-(

    mohon ustazah hantarkan email boleh lg ke...

    arifahfiewan10@yahooo.com

    jazakillahi khairal jazak..

    BalasPadam
  148. Assalamualaikum.mohon ustazah email rpt tg 1 - 5... add email : emaskhayra@gmail.com syukran jazilan...Jazakumullah khairan kathira

    BalasPadam
  149. Assalamualaikum.mohon ustazah email rpt tg 1 - 5... buat_aku_tersenyum02@yahoo.com syukran jazilan...Jazakumullah khairan kathira

    BalasPadam
  150. Assalamualaikum ustazah, saya amat berbesar hati sekiranya ustazah dapat emailkan kepada saya rpt ting 1-5. Saya memohon maaf di atas kelewatan. Saya dahului dgn ucapan terima kasih. Email saya:
    hnyhar@gmail.com

    BalasPadam
  151. Assalamualaikum ustazah, saya amat berbesar hati sekiranya ustazah dapat emailkan kepada saya rpt ting 1-5
    rmzkimkambai@gmail.com

    BalasPadam
  152. Assalamualaikum ustazah, saya amat berbesar hati sekiranya ustazah dapat emailkan kepada saya rpt ting 1-5

    ummu73@gmail.com

    jazakillah khairal jaza'.....

    BalasPadam
  153. Assalamualaikum wbt ,Ustazah...
    mohon jasa baik emailkan rpt pendidikan islam ting 1 dan 2 kepada btam.gplm@gmail.com
    .syukran ya ustazah.

    BalasPadam
  154. assalamualaikum ustazah mohon email kpd saya rpt ting 1-5.. ummu_mousab@yahoo.com...syukran

    BalasPadam
  155. assalamualaikum ustazah mohon email kpd saya rpt ting 1-5 mohdzaidi98@yahoo.com

    BalasPadam
  156. assalamualaikum ustazah mohon email kpd saya rpt ting 1-5 mohdzaidi98@yahoo.com

    BalasPadam
  157. assalamualaikum ustazah mohon email kepada saya rpt tg 1- 5. najah_addin@yahoo.com

    BalasPadam
  158. assalamualaikum ustazah mohon email kpd saya rpt ting 1-5 najah_addin@yahoo.com

    BalasPadam
  159. Assalamualaikum.. mohon jasa baik ustazah emailkan RPT PI ting 1-5 ke alamat e mail saya deh.. ni emailnya: khairulanuarsuhaimi@gmail.com.. syukran..

    BalasPadam
  160. aslkm, mohon emelkan jg kpd saya RPT PI ting 1-5, mnta maaf lewat tahu, ok syukran jazilan. ke emel : hidayati74@yahoo.com

    BalasPadam
  161. assalam...sy nk rpt t.1 2 3 4 & 5 syukran. sk.su22@gmail.com

    BalasPadam
  162. salam...saya juga mohon share dari rakan2 yg telah menerima email dari tuan blog kepada saya. saya mohon sharekan dengan saya rpt pi ting 1 dan ting 2. syukran atas jasa baik anda..
    omaspipaq@yahoo.com.my

    BalasPadam
  163. nfaizah1@gmail.com
    rpt ting 2. syukran mar....

    BalasPadam
  164. Assalam mohon share dengan saya RPT Ting 1 ke alamat eddy1430@gmail.com

    BalasPadam
  165. as salam..mohon share ustzah rpt ting 1..ke email sy.. naili_alea@yahoo.com

    BalasPadam
  166. assalamualaikum ..
    mohon share rpt ting. 4 dan 5 ke: wahzin8@yahoo.com
    terima kasih

    BalasPadam
  167. Salam...

    mohon hantar RPT tingkatan 1 hingga 5 Pendidikan Islam.ke:

    hakku63@yahoo.com

    Jasa dan pengorbanan tuan Allah sahajalah yang membalasnya...

    BalasPadam
  168. Salam...

    mohon hantar RPT tingkatan 1
    ultrakawe@yahoo.com

    Jasa dan pengorbanan Puan Allah sahajalah yang membalasnya.

    BalasPadam
  169. Assalamaalaikum..

    mohon emel RPT Ting 1 hingga Ting 5 ke :


    suhaina1110@gmail.com

    BalasPadam
  170. assalamualaikum..
    mohon kongsikan rpt p.islam ting. 3
    noorsuhadacheman@gmail.com
    terima kasih...

    BalasPadam
  171. Mohon Hantar pada saya
    RPH ting 1 2 3 4 dan 5

    Kamavemma2010@gmail.com

    Terima kasih admin

    BalasPadam
  172. Mohon Hantar pada saya
    RPH ting 1 2 3 4 dan 5
    sukrisyahim@gmail.com

    BalasPadam
  173. assalamualaikum. mohon email kpd saya noorafiza28@gmail.com rpt pendidikan islam tingkatan 2 dan 3. trima kasih ustazah.

    BalasPadam
  174. السلام عليكم Ustazah tolong send pd saya RPH PAI T.2 2015 zabarauf@gmail.com
    جزاك الله خيرا

    BalasPadam
  175. salam ustazah...mohon kongsikan rpt ting 1 dan 2 2015....terima kasih atas jasa baik ustazah.emel sy nailahothman@gmail.com

    BalasPadam

Ada pesanan atau komentar?
Sila taip di sini ya... :) Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...