16 Jan 2013

RPT Pendidikan Islam Ting 1 + PBS



Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah, saya berjaya mendapatkan Rancangan Pelajaran Tahunan (RPT) Pendidikan Islam Tingkatan 1 beserta band. 

Kredit untuk Ustazah Norsuzilawani Bt. Jaafar dari SMK Aminuddin Baki dan
 Ustazah Noor Azimah dari SMK Taman Melawati.

Jazakumullah khairan jaza'.

"The more you give, the more you get, in shaa Allah."
 
Buat rakan guru ustaz ustazah sekalian, semoga bermanfaat!


Klik di sini:

42 ulasan:

  1. saya dah download tapi tak dapat datanya..nape ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ustazah cari kat komputer,belah kiri, ada tulis download. terkadang dah save macam2 sampai tak perasan ada di situ :) teman saya yang lain boleh download tanpa masalah. Harap dapat, yer!

      Padam
  2. syukran ustazah atas perkongsian ini. moga dirahmati rabbul jalil

    BalasPadam
  3. syukran ustazah.

    BalasPadam
  4. terima kasih ustazah....

    BalasPadam
  5. syukran uatazah daripada smk kenering gerik perak,,lega rasanya moga-moga ustazah diberi ganjaran yang setimpal.

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah... syukur kepada Allah.. :)

      Padam
  6. saya minta izin ya ustazah, moga Allah membalas segala usaha ustazah dengan keberkatan dalam hidup... jazakallahu khairan kasiiraa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh sahaja.. Amin atas doa Al-Khair

      Padam
  7. ustazah... jazakillah... saya mohon copy RPT yg ustazah buat... syukran..

    BalasPadam
  8. salam...syukran jazilan atas segala usaha ustazah...saya minta izin copy rpt dan borang transit...alhamdulillah memudahkan saya yang masih terkial-kial dengan PBS ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ustazah Noraini, in shaa Allah lama-lama rasa seronok ber PBS :)

      Padam
    2. Ustazah Noraini, in shaa Allah lama-lama rasa seronok ber PBS :)

      Padam
  9. USTAZAH,
    SYUKRAN, SYUKRAN KERANA MEMUDAHKAN URUSAN ORANG LAIN. SEMOGA DIPERMUDAHKAN SEGALA HAJAT

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, amin atas doa ustaz/ustazah :)

      Padam
  10. ustazah, mohon izin download & copy RPTnya ye... syukran =)

    BalasPadam
  11. ASSALAMUALAIKUM.. USTAZAH SY DAH DWNLD... SYUKRAN JAZILAN.. HANYA ALLAH SHJ YG DPT MEMBALAS SEGALA USAHA MURNI USTAZAH...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wa'alaikumussalam.. Amin ya rabbal 'alamin

      Padam
  12. Assalamualaikum...mohon izin utk download bahan-bahan pbs ni...semoga sentiasa dirahmati Allah selalu.. terima kasih byk2...

    BalasPadam
  13. terima kasih

    BalasPadam
  14. Jazakallah atas perkongsian. Moga ustazah sekeluarga dirahmati Allah hendaknya. Amiin.

    BalasPadam
  15. as salam.. syukran atas perkongsian yang amat bermanfaat.. sy mohon izin dr ustzh tuk download bahan2 diatas..

    BalasPadam
  16. terima kasih ustazah.. moga Allah permudahkan urusan ustazah juga... :)

    BalasPadam
  17. Saya download ni... nk minta halalkan..

    BalasPadam
  18. SYUKRAN JAZILAN

    BalasPadam
  19. ustazah,terima kasih.

    BalasPadam
  20. salam ustazah, terima kasih hanya Allah yg mampu membalas usaha murni ini

    BalasPadam
  21. Tingkatan 3 tak de ke ustazah?

    BalasPadam
  22. tahniah & syabas cikma.....syukran atas perkongsian ilmu,,(K.mazlina)

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum..utk tingkatan 3 ada x?mohon share jika ada

    BalasPadam
  24. semoga saya dapat menjadi guru yg memberi komitmen sepenuhnya dlm lapangan ini seperti ustazah.
    jazakallahu...

    BalasPadam
  25. syukran jazilan kathira saudara seislamku... mudah-mudahan ustazah mendapat balasan pahala dr ALLAH...sama-sama kita mentarbiah anak-anak pelajar kita menjadi insan cemerlang di dunia dan akhirat...IsyaALLAH

    BalasPadam
  26. Jazakillahu khairan kathira ustazah..semoga Allah memberikan ustazah pertambahan ilmu yang bermanfaat, rezeki yang baik dan amalan yang diterima.Saya minta izin Share ye ustazah

    BalasPadam
  27. ustazah,rancangan tahunan ngan pbs tu yg terkini selepas edisi tambah baik ke?

    BalasPadam
  28. Assalam....sy domnload bhn2 di atas, nk minta halalkan. Syukran jazilan atas perkongsian yang amat bermanfaat. Semoga ustazah dipermudahkan oleh Allah dalam segala urusan.

    BalasPadam
  29. Alhamdulillah syukur baru jumpa rpt yang best sgt tapi terlambat sikit. Apa-apa pun syukran jazilan pada ustazah. Mohon halalkan semoga Allah akan membalas usaha ustazah yg sgt bermanfaat ini.

    BalasPadam
  30. ustazah mohon download bahan2nya yaa..syukran ustazah =)

    BalasPadam

Ada pesanan atau komentar?
Sila taip di sini ya... :) Terima kasih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...